Økonomisk og Miljøbevidst

Nordic isolering – 2744 5833

Isolering og efterisolering til erhverv og private. Vi laver alt fra villaer til store ejendomme.

Nordic isolering er en virksomhed med over 20 års erfaring inden for byggeri.

En investering i isolering eller efterisolering kan betale sig i løbet af en kort årrække på ca. 1-3 år. Endvidere vil ejendommen være nemmere at sælge, samt der vil være en værdistigning. Din energimærkning vil stige op til 2 trin.

Vi focusere hovedsagligt på Hulmursisolering.

Vil du vide mere, skriv eller ring til os for at aftale et gratis uforpligtende møde

Vil du vide mere om dine muligheder eller priser er du velkommen til at kontakte os på vores kontakt side eller ringe til os på 2744 5833.

Hvad kan vi isolere – efterisolere

Hulrum / hulmur og loft.
Vores proukter blæses ind med specielle maskiner. I forbindelse med hulmursisolering kan vi nøjes med at bore 20 mm hul i fugen. Dette gør at vores løsning næsten er usynlig.

Papiruld – Climatizer Plus, et isoleringsprodukt af højkvalitet

Climatizer Plus er papiruld fremstilles af gamle aviser. Det hverken indeholder eller er blevet tilsat giftige farver eller andre stoffer. Det er aviser som ellers skulle smidt ud. En fremragende måde at genbruge de ressourcer vi har og samtidig tage hensyn til naturen. Fremstilling er meget mindre resourcekrævende end produktionen af f.eks. mineraluld(glasuld, stenuld osv.)

Papiruld giver en masse fordele

Det er brandgodkendt til brug på klasse 2 beklædning. Brænder ikke

Det er billigt. Tager hensyn til miljøet, altså miljøvenligt. Rådner ikke. Er nemt at arbejde med. Ingen skadedyr. Bedre indeklima. Papiruld er et naturligt, grønt materiale som er fyldt med gode egenskaber.

Lambda værdien ved Climatizer Plus® er ? = 0,039 W (m*K) Lambda10 målt værdi ?10 < 0,037 W (m*K)

Papiruld er brandhæmmende og tiltrækker ikke skadedyr.

1. Må bruges på klasse 2 beklædning Læs mere under teknisk dokumentation. Som noget helt unikt må Climatizer Plus bruges på klasse 2 beklædning i parcelhuse, da det er så brandhæmmende som det er. Det har hidtil ikke været muligt at isolere f.eks. et typisk træloft direkte med papiruld grundet brandfare.

Vores materiale Climatizer Plus ( Papiruld )brænder ikke, smelter ikke og udgør derfor ingen risiko ved brand.

2. Miljøvenligt produkt

Vores papiruld fremstilles udelukkende af gamle aviser og produceres i en maskine som ikke sluger oceaner af energi før produktet er færdiggjort.

3. Billigt Papiruld er selvsagt meget billigt at fremstille, da det til dels ikke er resourcekrævende at producere, og laves af råmaterialer som ellers var blevet brændt og genbrugt.

4. Brænder ikke Papiruld er mindst lige så brandhæmmende som stenuld, som påvist af Dansk Brandteknisk Institut. Denne fordel opstår når de naturlige cellulosefibre blandes med salter, som giver den brandhæmmende egenskab.

5. Rådner ikke Papiruld tilsættes en naturlig forbindelse af bor, ilt og natrium(borax), som gør, at materialet bliver uforgængeligt og man undgår helt angreb af råd og svamp. Dette gavner samtidig den brandhæmmende egenskab.

6. Nemt at arbejde med Materialet Papiruld er uhyre nemt og hurtigt at arbejde med. Dels klør det ikke som stenuld har for vane, men samtidig behøver man ikke transportere noget materiale gennem huset, da man blot kan føre Papiruld i en slange til det sted, hvor papirulden skal sprøjtes på. Papiruldsisolering er uhyre enkelt og effektivt.

7. Ingen skadedyr Borax som bruges til at imprægnere papirulden gør materialet så tørt, at traditionelle skadedyr ikke kan leve i det. Denne kvalitet gavner også den brandhæmmende virkning. 8. Bedre indeklima Papiruld tillader fugt at passere naturligt uden tab af isoleringsevne, og du kan derfor ofte undvære dampspærrer(undtaget i vådrum). Det bidrager til et mere naturligt indeklima. Isolering med papiruld er fremtiden.

Ofte stillede spørgsmål om Papiruld

Er papiruld et nyt produkt eller har man brugt papiruld i mange år?

Papiruld har eksisteret i ca. 60 år. Med øget bevidsthed om at være miljøansvarlig og reducere omkostninger til energi og den lethed, hvormed det kan installeres på svært tilgængelige områder, boligejere, arkitekter, ingeniører og håndværkere har opdaget, at papirulden er en overlegen tilgang til de traditionelle glas eller mineralfiber isolering.

Er det mere miljøvenligt at isolere med papiruld? Vores papiruld fremstilles udelukkende af gamle aviser og produceres i en maskine som ikke sluger oceaner af energi før Papirulden er færdiggjort. Er papiruld brændfarligt?

Det er jo lavet af avis. papirulden er behandlet med ikke-toksiske stoffer, der absorberer ilt at kvæle flammen, der kræver ilt til at brænde. Papirulden smelter ved en meget høj temperatur og er faktisk betragtes som et brandhæmmende.

Kan man lydisolere med papiruld?

Ja. Papiruld har fremragende egenskaber til forbedring af støjdæmpning i vægge, gulv og loft konstruktion. De tætte fibre i papirulden og dens naturlige evne til helt at fylde uregelmæssige og små hulrum op, giver en fantastisk god isolering og er meget støjdæmpende.

Kan jeg selv isolere med papiruld?

Ja. Du skal bruge en maskine som blæser isoleringen ind. eksempelvis gulvet eller i væggene. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du bruger det rigtige udstyr. Den samlede effektivitet af enhver isolering er direkte knyttet til kvaliteten af installationen.

Er isolering med papiruld mere effektivt end traditionel glasfiber isolering?

Ja. Fordi papiruld isolerer bedre end andre traditionelle materialer og er samtidig priseffektivt og miljøvenligt. Er det dyrt at isolere med papiruld? Nej det er det ikke, der er nemlig mange penge at sparer ved at bruge papiruld som isolering.

Se vores priser her hvordan vi blæser papiruld ind i en etageadskillelse Isolering af etageadskillelse med papirulds isoleringsmaskine. Når man skal isolere en etageadskillelse kan det med gammeldags isoleringstyper være svært at komme til, hvorfor papiruld er det oplagte alternativ, da dette blæses ind, ved et simpelt indgreb fra husets ydervæg. Her viser vi hvordan vi isolere med papiruld på et loft Uanset om du skal lave ny isolering, eller har en eksisterende isolering med glas- eller stenuld, er der god matematik i, at lave efterisolering af loft med vores materiale. Det udløser en øjeblikkelig fortjeneste på din varmeregning som vil falde med det samme. Denne effekt forstærkes blot yderligere, hver gang regeringen sætter energi-afgiften op.